Lasses Køreskole

Kørekort til bil i Horsens

Lidt om baggrunden

Kørelærer Lasse Laursen – driver Lasses Køreskole, Horsens. Lasses Køreskole (tidligere Crossroads) er én af de absolut bedste køreskoler i Horsens til personbil.

Køreskolen er kendt for sit gode omdømme og som et sted, hvor der ikke bliver gået på kompromis med det du skal lære.

Det er vigtigt du kan tale og forstå dansk uden problemer, da det er et omfattende pensum du skal igennem og jeg ikke har mulighed for at benytte tolk i køreskolen.

Det er vigtigt, at du kommer godt fra start, når du skal til at tage kørekort.

Her er lidt information, som kan hjælpe dig til at komme godt i gang og forberede dig på forløbet du skal i gang med.

Du skal igennem:

Intro/teori, Manøvrebane, Teori/Kørsel på vej, Teoriprøve, Glatbane og Køreprøve.

For at sikre dig et hurtigt og godt forløb bliver du hjulpet og informeret fra start til slut, men det er faktisk også vigtigt du selv tager ansvar, og sørger for at overholde aftaler og følge op på dit forløb.

Det giver det suverænt bedste resultat.

Bilkørekort teori hos Lasse i Horsens

Jeg benytter klasse-undervisning, hvor jeg underviser dig i teori til kørekort. Du skal igennem 29 lektioner i teori fordelt på 8-9 gange.

Det tager typisk 8 uger, afhængig af papirgang og evt. ventetider på prøvestederne.

Du vil få personlig og engageret klasseundervisning og vi er selvfølgelig opdaterede med den nyeste teori.

Online teori / teoriprøver

Du modtager en kode til online teori og teoriprøver, som giver dig mulighed for at læse og øve dig hjemme når og hvor du vil. Det foregår på teoriundervisning.dk.

Ren hjemmeteori er ikke tilladt og må kun bruges to gange og højst fire lektioner ved sygdom eller hvis man ellers har været forhindret i at møde til teori. Sker det skal man have teorien på et andet hold.

Men som repetition er det tilladt og kan bruges ubegrænset i fire måneder. Det bruger vi også til generhverv.

Bilkørekort Horsens

Manøvrebane

Du skal igennem 4 lektioner på en manøvrebane, hvor du lærer at betjene bilen og udføre forskellige manøvrer. Her lærer du bl. a. allerede at parkere.

Men det vigtigste på manøvrebanen er, at her bliver du allerede fortrolig med det berømte koblingspunkt.

Manøvrebane skal gennemføres som noget af det første i forløbet, så du er godt forberedt til kørsel på vej. Se film om øvelserne på manøvrebane.

Kørsel på vej

Du skal køre 16 lektioner på vej, hvor du bl.a. lærer at køre i forskellige kryds, på motorvej og i mørke.

Når vi når til gennemgang af de første manøvrer i teorien, skal de efterfølgende køres i praksis på vej. Sådan vil det veksle mellem teori og praksis resten af forløbet.

De 16 lektioner er dog ikke altid nok til at kunne bestå en køreprøve. Nogle kan derfor have behov for yderligere kørelektioner, før sikkerheden er opnået.

Glatbane

Sidst i forløbet skal du lære noget køreteknik, så du kan kontrollere bilen under vanskelige forhold. Det ruster dig til at klare undvige manøvrer og kørsel på glat vej. Og så langt henne i forløbet har fået køreerfaring nok til at det også er sjovt. Glatbanekurset kan være med en anden instruktør, men du kan være sikker på det er en erfaren instruktør.

Det foregår enten i Horsens eller Viborg, som vi nu bedst kan få det til at passe i forløbet. Se film fra KTA Viborg.

Førstehjælp

Alle førstegangserhververe af kørekort skal have gennemført et færdselsrelateret førstehjælpskursus. Du kan med fordel allerede melde dig til et kursus, der har start omkring det tidspunkt du vil starte på din køreuddannelse.

Har du allerede et førstehjælpsbevis, check at det er enten elektronisk (de nye) eller lyseblåt pap med 3 afkrydsningsbokse og med x i “Førstehjælp ved hjertestop” og x i “Færdselsrelateret førstehjælp til bil” og at det er max. et år gammelt).
Horsens Ungdomsskole har nogle rigtig gode kurser (som også er de billigste), men tilmelding i meget god tid er nødvendig.

Mere info i køreskolen.

Lægeerklæring

Du skal have en lægerklæring. Det vil være fordelagtigt at bestille tid ved lægen en måned før holdstarten. Og det skal være din egen læge. Medbring et pasfoto til lægen.

Lægeerklæringen må højest være 3 mdr gammel.

Det var lidt information om, hvad du skal igennem. Du får selvfølgelig alle detaljerne at vide, når du starter i køreskolen – og løbende under hele forløbet.

Tilmeld dig i dag