Lasses Køreskole

Din kørelærer i Horsens!

Lasse Laursen

Hvad er han så for en – din kørelærer?
Jeg blev færdiguddannet kørelærer i 2005 i Århus (hos den bedste i branchen).

– har en gymnasial baggrund, og er udlært elektronikmekaniker. Før jeg kom i gang som underviser, har jeg været marinesoldat, guitarist (er stadig aktiv), skibselektronik-tekniker, erhvervsfisker, guide, IT-tekniker.

Jeg har mange års pædagogisk erfaring, undervisningserfaring og uddannelser fra stillinger ved ungdomsskole, teknisk skole og kommune, hvor jeg har arbejdet som underviser, vejleder og projektleder. Har læst psykologi på seminarieniveau.

Fritiden går mest med musik og musikproduktion, fisketure og bøger.

Fra 2005 professionel kørelærer, med flere års erfaring fra Århus og siden Horsens. Er desuden særlig godkendt kørelærer. D.v.s jeg må undervise kørelæreraspiranter.

Du vil ikke være i tvivl om hvad du skal lære. Kvalitet, engagement og tålmodighed er de vigtigste elementer for mig som kørelærer.

Det er DIN garanti for et godt forløb.

Du kan under forløbet betragte mig som din træner. En træner skal altid forsøge at få det bedste frem.

Det kan til tider være krævende (for begge parter), men de gode resultater udebliver ikke, når både elev og lærer gør sit bedste.

Ethvert forløb er unikt, og selvfølgelig tager jeg hensyn til, at vi som mennesker er forskellige og ikke er lige stærke på alle områder.

Min erfaring som underviser og kørelærer, sikrer du som elev kommer i centrum og lærer det du skal. Uanset om du har svært ved at lære eller ej. Det ender altid med et godt resultat og en go’ oplevelse, når viljen er der.

Tilmeld dig i dag